OM SALONEN

Indehaver, Ditte Plet

14859527_10154526721311166_1250428614_o

Som indehaver af salonen, er det vigtigt for mig, at ALLE kunder går tilfredse herfra. Derfor er service og kvalitet altid i højsædet hos mig. Jeg lytter altid til mine kunders behov, og kommer gerne med egne inputs og erfaringer.

Sundt, lækkert og velplejet hår, er nøgleordet hos mig.

Glæder mig til at se jer.

Salonhund, Muzen

IMG_3341

Jeg har været salon hund siden jeg kom til verden, for snart 15 år siden. Min dagligdag i salonen består i, at byde alle de søde kunder velkommen, samt vente på postbuddet kommer over middag, med godbidder til mig.

Mit speciale er at sove længe og blive nusset på maven.

Om Salonen

Hos HÅR Frederiksberg sætter vi kvalitet som første prioritet! Det er vigtigt, at der ydes god kundeservice og de bedste behandlinger. Derfor er det vigtigt for os, at du som kunde bliver lyttet til, og ikke mindst bliver glad for din behandling. Inden din behandling starter, tager vi en snak om hvad dine ønsker er, så vi sikre du går fra salonen med den bedste oplevelse hver gang.

Produkterne

Hos HÅR Frederiksberg benytter vi kun de bedste produkter til at sikre de bedste resultater for vores kunder. Vi har derfor valgt Maria Nila, et svensk kvalitetsmærke, som er 100% Vegansk, parabenfri og sulfatfri.

Alle hårtyper er forskellige, og kræver derfor forskellige behandlinger. Produkterne fra Maria Nila, er udviklet specielt til det skandinaviske hår. Det er derfor muligt, at finde de rigtige produkter til netop din hårtype, blandt de forskellige serier.